Portal Ciutadà - Vilafant

Accés rápid a tot els tràmits i processos participatius en línia · 972 54 60 20 · serveispersones@vilafant.cat

Des d'aquest portal podeu accedir a la gran majoria de processos i tràmits en línia: enquestes, tràmits, tauler d'anuncis, seu electrònica i transparència o la web municipal .

Tant per internet com des de l'ordinador que teniu a l'entrada de l'Ajuntament de Vilafant.

Enquestes

Enquesta "usos de la rectoria"

Període per contestar l'enquesta: del 27 de novembre al 18 de desembre.
L’Ajuntament de Vilafant, en el marc de la permuta amb el Bisbat de Girona, ha adquirit la finca ocupada per l’edifici de l’antiga rectoria.
L’Ajuntament té la voluntat de destinar aquesta edificació a l’ús públic, per tal de contribuir a les mancances d’equipaments al municipi. Aquest fet comportarà actuacions importants de rehabilitació estructural i funcional de l’edifici.

27nov - 18des 2017

Formulari de suggeriments POUM

Aquest formulari de suggeriments no rebrà una resposta individualitzada, sinó que s'informarà en un document on s'incorporaran totes les aportacions fetes per la ciutadania durant el procés de redacció i informació de l'aprovació inicial del POUM.

nov i des 2017

Proposeu candidats a Mencions esportives 2017

Podeu presentar candidatures a les mencions esportives. Us demanem a la enquesta que ens dieu quin esportista o equip vilafantenc, i el per què el proposeu, per a rebre una de les quatre mencions esportives:

01des - 31gen 2018

Tràmits en línea

E-TRAM

web de l'e-tram
Cal signatura electrònica (idcat mòbil, DNI electrònic, T-CAT, etc...)
obert tot l'any

Contractació pública - Perfil del contractant

obert tot l'any

POUM (Pla d'ordenació urbanística municipal)

web publicitat del POUM

El Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) és un instrument d’ordenació urbanística integral amb el qual Vilafant vol garantir l’objectiu de desenvolupament urbanístic sostenible establert per la Llei d'Urbanisme.

obert tot l'any

Planejament en tràmit - Exposició pública

web planejament en tràmit

Es garanteix la publicitat dels instruments de planejament urbanístic en vigor i permet la consulta d'aquests, tant de forma presencial com per mitjans telemàtics.

obert tot l'any

Web municipal

Tauler d'anuncis

web tauler d'anuncis electrònic

Tauler d'edictes i anuncis electrònic: on es fa l'exposició d'informació pública com a mitjà oficial de publicació d'edictes, anuncis, acords, resolucions, comunicacions i qualsevol altra informació d'interès general.

Seu electrònica

web seu electrònica de l'Ajuntament de Vilafant

Tots els serveis, tràmits i informació pública de forma directa, transparent i clara.
Agraïments

Start Bootstrap ha estat creat per David Miller (web), Propietari de Blackrock Digital.

Start Bootstrap is an open source library of free Bootstrap templates and themes. All of the free templates and themes on Start Bootstrap are released under the MIT license, which means you can use them for any purpose, even for commercial projects.

.