Ajuntament de Vilafant Vilafant Vilafant Mou-te
  Inici | Agenda | Contacte | Guies | Portal Transparència | Suggeriments
 
Ajuntament
  Alcaldia i Consistori
  Contribuents i Proveïdors
  Ordenances i reglaments
  Urbanisme
  Medi Ambient
  Cursos i Tallers
  Cultura
  Educació
  Joventut
  Esports
  Esdeveniments
  Transport públic
  Altres
Tràmits i taulell d'anuncis
  Tràmits i doc. en línia
  Perfil del contractant
  Edictes i anuncis
  Normativa en tràmit
  Acords de Plens i Juntes
  Avisos a la població
  Planejament en tràmit
  Recursos Humans
Municipi
  Presentació
  Història
  Entitats i Associacions
  Indústria i comerç
  Allotjaments turístics
Altres serveis
  Revista Veïns
  Serveis Socials - Primària
  Ràdio Vilafant 107.3FM
 
 
Cerca

Portal ciutadà electrònic

Poum - Nou planejament urbanístic

Enquesta usos rectoria

Nadal

Línia Verda Vilafant

On van a parar els meus impostos

Vídeos de Vilafant

Factura electrònica - e.fact

Perfil del contractant

Avisos a la població

Fem 30 anys!!

L'emissora municipal fa 30 anys de servei al poble i a la comarca.

Fem 30 anys!!

La nostra emissora municipal, Ràdio Vilafant, està de celebració. Enguany ja fem 30 anys des de que un veí del Camp dels Enginyers, l’Antoni Vilchez, va començar  a consolidar el que desprès es convertiria en tota una aventura, Ràdio Vilafant. En la posada en marxa de la ràdio, hi van col·laborar com a part fonamental, en Joan Garcia i el malauradament desaparegut, però sempre recordat Jose Carrillo. Aquesta fita no hauria estat possible si no fos per els molts col·laboradors que al llarg d’aquests anys han passat per la nostra emissora. Han fet programes d’esports, música, notícies i molts altres continguts. La nostre emissora s’ha nodrit de l’esforç aportat per aquestes persones, moltes d’elles de forma voluntària, i que han fet realitat el que avui és Ràdio Vilafant. Una emissora que ha treballat de valent per assolir ser una de les mes antigues de tot Catalunya i de les més escoltades en els rànquings d’audiència. Aquesta aventura tampoc hauria estat possible si els molts regidors, alcaldes i alcaldesses del nostre poble, no haguessin confiat en el nostre mitjà, que a banda de ràdio, ha anat més enllà i promou la nostra revista Veïns. Publicació que arriba a totes les llars de Vilafant cada tres mesos  a més de la seva participació en les xarxes socials o les planes web.

 

Ràdio Vilafant està de festa, l’altaveu del nostre municipi, l’escola de ràdio, el mitjà que sempre té les portes obertes a la participació de tothom, celebra 30 anys. Són molts anys però esperem continuar treballant, amb la llibertat que ho fem, poden expressar el que creiem que és la veritat i donant veu a totes les opinions lliures que passen pels micròfons de la nostra emissora. Volem continuar sent un referent a la comarca i a Catalunya, del que ha de ser un mitja de comunicació plural, lliure i de proximitat amb els nostres ciutadans. Gràcies a tots els que heu fet i feu possible que cada dia els nostres sons s’escoltin a través de les ones i d’internet. Mercè Munt, Montse Juanola, Montse Arché, Iván Yerpes i Toni Guerrero fórmen en l’actualitat la plantilla de Ràdio Vilafant. La nostra emissora no seria possible sense comptar amb el nostre gran equip de col·laboradors, Josep Palmada, Oscar Adroher, Lluís Guerrero, Felip Murillo, Josep Cros, Miquel Triadó, Carles Desplans, Mònica Moratalla, David Samaniego, Pitu i Rafel Dos Santos, Jaume Porcalles, Juanjo Alfonso, Rafael Ortega, Ester Palomeras. Carles Creixell, Dídac Moreno, Santi Rama, Josep Maria Rodriguez i molts altres, com tots els que diàriament participen en els programes Quin Parell o la Tertúlia del matí. Aquest aniversari no es només nostre, sinó de tot el poble de Vilafant i de tota la comarca. Per molts anys.

 

 


Altres notícies
C O N V O C A T Ò R I A de Ple Extrordinari
Dilluns 11 de desembre

Recull de suggeriments sobre el POUM (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal):
Més informació i documentació: http://www.vilafant.com/poum16.php

Ja és oberta l'Enquesta d'Usos de la Rectoria
del 27 de novembre al 18 de desembre

"Comprar a Vilafant té premi".
Totes les compres de més de 5€ que es facin entre 27nov i 26des participen al sorteig de tiquets regal: 3 compres de 150€ i 10 compres de 50€.

 
  Pl. de l'Ajuntament, núm. 1 - 17740 Vilafant - Horari: 8h-14h
Telèfon: 972 54 60 20
Enllaços d'interès
Portal Generalitat d'Ofertes laborals
Patronat de Turisme Costa Brava - Pirineu Oriental
Ajuntament de Rovetta
Agenda Llatinoamericana
Softcatalà - Associació sense ànim de lucre
Generalitat de Catalunya