Ajuntament de Vilafant Vilafant Vilafant Mou-te
  Inici | SEU electr˛nica | Agenda | Contacte | Guies | Suggeriments
 
Ajuntament
  Alcaldia i Consistori
  Contribuents i Prove´dors
  Ordenances i reglaments
  Urbanisme
  Medi Ambient
  Cursos i Tallers
  Cultura i esdeveniments
  Educaciˇ
  Joventut
  Esports
  Promociˇ econ˛mica
  Transport p˙blic
  Altres
TrÓmits i taulell d'anuncis
  TrÓmits i doc. en lÝnia
  Perfil del contractant
  Edictes i anuncis
  Normativa en trÓmit
  Acords de Plens i Juntes
  Avisos a la poblaciˇ
  Planejament en trÓmit
  Recursos Humans
Municipi
  Presentaciˇ
  Hist˛ria
  Entitats i Associacions
  Ind˙stria i comerš
  Allotjaments turÝstics
Altres serveis
  Revista Ve´ns
  Serveis Socials - PrimÓria
  RÓdio Vilafant 107.3FM
 
 
Cerca

Pressupostos Participatius Vilafant

Portal ciutadÓ electr˛nic

LÝnia Verda Vilafant

Poum - Nou planejament urbanÝstic

On van a parar els meus impostos

VÝdeos de Vilafant

Factura electr˛nica - e.fact

Avisos a la poblaciˇ

Perfil del contractant

Club de Feina

Vilafant ofereix la teleassistŔncia per la gent gran

La regidoria de Salut i Benestar social, vol que la gent gran pugui continuar vivint a casa seva per˛ amb la mÓxima seguretat per la seva salut

Vilafant ofereix la teleassistŔncia per la gent gran

Es tracta d’un servei de la cartera bàsica dels serveis socials que té un caràcter preventiu i de proximitat i que permet a les persones grans i/o amb dependència poder continuar envellint a casa amb plena seguretat i atenció continuada. Les persones beneficiàries d’aquest servei tenen la tranquil·litat de que un equip de professionals vetlla en tot moment per la seva seguretat i que només prement un botó serà atès en funció de la necessitat: caigudes, emergències sanitàries, situacions de crisi, o bé simplement davant de la necessitat de poder parlar amb algú que sempre l’escoltarà.

Al municipi de Vilafant s’ofereix actualment el servei a un total de 21 persones, el que significa el 3% de cobertura de la població de més de 65 anys. En el conjunt de la comarca 483 persones es beneficien del Servei Local de Teleassistència a través de la gestió del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

El perfil de la persona usuària del Servei Local de Teleassistència al municipi de Vilafant correspon a:

Aquest any 2.011 la central de Teleassistència de Televida, empresa encarregada de l’execució del projecte, i ubicada a la ciutat de Girona, ha gestionat 269 trucades de les persones usuàries del municipi i fins el dia d’avui ha gestionat 271 emergències a la comarca, 7 de les quals corresponen a intervencions realitzades al municipi de Vilafant.

El servei però va molt més enllà de l’actuació davant de situacions d’emergència i d’una forma proactiva el Servei Local de Teleassistència realitza a més visites domiciliàries a les persones usuàries amb l’objectiu de realitzar un seguiment acurat de l’estat de la persona i coordinar amb els serveis socials bàsics les possibles intervencions necessàries per de forma integral oferir la millor atenció a les persones grans.

El Servei Local de Teleassistència està subvencionat per Imserso, la Diputació de Girona i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i la persona usuària només ha de pagar 6,32€ al mes.

Per ser beneficiari d’aquest servei només cal adreçar-se als Serveis Socials de l’Ajuntament  per fer la demanda i disposar de línea de telèfon fix al domicili.


Altres notícies
La Nocturna de Vilafant 2018
3a ediciˇ de La Nocturna de Vilafant, la cursa de 10km o marxa de 5km pels voltants de Vilafant la Nit del 14 de Juliol dins el marc de la Festa del Carme.

Obertura del Correcan de Vilafant
El dijous 21 de juny a les 19h s'estrena el Correcan de Vilafant amb una exhibiciˇ d'agility per part de CANAE i un refrigeri pels assistents

Els alumnes de 2n d'ESO de l'INS Vilafant, colĚlaboren amb Erasmus +
Els alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Vilafant, fan una aportaciˇ al programa Erasmus + creant cartells originals, per conscienciar la ciutadania, sobre el planeta.

Tarifes de la piscina municipal d e Vilafant
La temporada de bany, a Vilafant, s'inaugura el 16 de juny. L'horari d'obertura Ús d'11 a les 20h. Les instalĚlacions romandran obertes fins el 2 de setembre

 
  Pl. de l'Ajuntament, n˙m. 1 - 17740 Vilafant - Horari: 8h-14h
Telèfon: 972 54 60 20
Enllašos d'interès
Portal Generalitat d'Ofertes laborals
Patronat de Turisme Costa Brava - Pirineu Oriental
Ajuntament de Rovetta
Agenda Llatinoamericana
SoftcatalÓ - Associaciˇ sense Ónim de lucre
Generalitat de Catalunya