Ajuntament de Vilafant Vilafant Vilafant Mou-te
  Inici | SEU electr˛nica | Agenda | Contacte | Guies | Suggeriments
 
Ajuntament
  Alcaldia i Consistori
  Contribuents i Prove´dors
  Ordenances i reglaments
  Urbanisme
  Medi Ambient
  Cursos i Tallers
  Cultura i esdeveniments
  Educaciˇ
  Joventut
  Esports
  Promociˇ econ˛mica
  Transport p˙blic
  Altres
TrÓmits i taulell d'anuncis
  TrÓmits i doc. en lÝnia
  Perfil del contractant
  Edictes i anuncis
  Normativa en trÓmit
  Acords de Plens i Juntes
  Avisos a la poblaciˇ
  Planejament en trÓmit
  Recursos Humans
Municipi
  Presentaciˇ
  Hist˛ria
  Entitats i Associacions
  Ind˙stria i comerš
  Allotjaments turÝstics
Altres serveis
  Revista Ve´ns
  Serveis Socials - PrimÓria
  RÓdio Vilafant 107.3FM
 
 
Cerca

Pressupostos Participatius Vilafant

Fira del Conill

Portal ciutadÓ electr˛nic

LÝnia Verda Vilafant

Poum - Nou planejament urbanÝstic

On van a parar els meus impostos

VÝdeos de Vilafant

Factura electr˛nica - e.fact

Avisos a la poblaciˇ

Perfil del contractant

ADJUDICADA L'OBRA DE LA ROTONDA DE LA N-260

Al BOE del dimarts 14 de juny s'ha publicat l'anunci de la formalitzaciˇ del contracte per a la construcciˇ de la tan reclamada rotonda...

ADJUDICADA L'OBRA DE LA ROTONDA DE LA N-260

ADJUDICADA L'OBRA DE LA ROTONDA DE LA N-260

Al BOE del dimarts 14 de juny s'ha publicat l'anunci de la formalització del contracte per a la construcció de la tan reclamada rotonda de l'encreuament de la N-260 que dóna accés a l'estació del tren d'alta velocitat. Vilafant reclamava una millora de tota la carretera per qüestions de seguretat, així com per millorar el pas de vianants i la construcció d'un giratori que resoldria aquest punt negre on ha augmentat considerablement la circulació.

La rotonda és una reivindicació llargament demandada per l'Ajuntament de Vilafant i pels veïns, que van iniciar una recollida de signatures constituint-se poc després en plataforma ciutadana. Foment es va comprometre a la seva inclusió en els pressupostos del 2014 amb un projecte aprovat i redactat, però l'obra no es va dur a terme ni el 2014 ni el 2015.

Representants de la plataforma junt amb l'Alcaldessa Consol Cantenys, van tenir diverses reunions amb els responsables de Fomento a Girona així com l'intercanvi de correspondència obtenint el compromís d'executar l'obra tan aviat com ho permetessin les disponibilitats pressupostàries.segons paraules dels representants de l'Estat.

Al juliol, l'Ajuntament va aprovar una moció per demanar el suport i la implicació comarcal en aquest tema, atès el risc permanent que comportava aquesta intersecció i la indefinició estatal, demanant que la comarca s'afegís a les accions de la Plataforma Pro-rotonda de Vilafant.

Veient que el projecte estava en una via morta, el març del 2015 es van iniciar les mobilitzacions, tallant la carretera cada dimecres de 19,00 a 19,30 h. Les mobilitzacions van començar a donar resultats quan al novembre del passat 2015 l'Estat va publicar al BOE l'anunci de licitació de la seva construcció.

S'obria un període de concurs que ha finalitzat amb la publicació al BOE del 14 de juny 2016, per part de la Direcció General de Carreteres adjudicant el contracte de construcció a l'empresa" Viales y Obras Públicas SA" per un import final de 444.197 € que podria començar les obres en les properes setmanes.

Quan la construcció sigui una realitat i es reordeni l'entorn, la seguretat es veurà incrementada, millorant l'accessibilitat entre el Puig Grau, l'Arengada Nord i l'accés al TAV de Vilafant, ja que, sobretot en hores punta i coincidint amb l'entrada i sortida del Centre Escolar Les Mèlies, aquest encreuament havia esdevingut un veritable punt negre.


Altres notícies
Subvenciˇ de la Diputaciˇ de Girona per a l'obra del carrer Figueres
L'Ajuntament de Vilafant ha solĚlicitat una subvenciˇ a la Diputaciˇ de Girona...

C O N V O C A T Ď R I A de Ple Ordinari
dimecres 21 de marš de 2018,

VilafantÓstic Curts 2018
IIa Ediciˇ del Festival empordanŔs de curtmetratges, VilafantÓstic! - Inscripcions fins el 6 d'abril - Fes el teu curt del 6 al 16 d'abril - Entrega de premis el 21 d'abril

Manifest del Dia Internacional de la Dona
Manifest de l'FMC i l'ACM que aquest any se centra en el tema de la bretxa salarial, recolza la Vaga Feminista prevista per al proper 8 de marš, a la qual donem suport en les seves reivindicacions

 
  Pl. de l'Ajuntament, n˙m. 1 - 17740 Vilafant - Horari: 8h-14h
Telèfon: 972 54 60 20
Enllašos d'interès
Portal Generalitat d'Ofertes laborals
Patronat de Turisme Costa Brava - Pirineu Oriental
Ajuntament de Rovetta
Agenda Llatinoamericana
SoftcatalÓ - Associaciˇ sense Ónim de lucre
Generalitat de Catalunya