FEVISA

La nostra fàbrica està ubicada al municipi l'Alt Empordanès de VILAFANT, a la provincia de Girona

Les Comunicacions son molt bones, l'autopista A-7, la carretera N-II, la proximitat de l'estació de RENFE de Figueres a més d'un servei complert en recaders i transportistes fan posible una rapida resposta en el servei de les comades fetes a la nostra empresa.

ARTICLES EN PRODUCCIÓ

CAIXES: Habiltualment caixes de 1, 2, 3 i 6 unitats per a vi ( ampolles bordalesa, borgonyesa, rhin ) o per a cava. Partint d'aquestes quantitats, hi poden haver diferentes alternatives com a diferents tipus de tapa ( corredissa o clavada ), allistonat lateral, gruix dels muntants,tenyit. El tipus de fusta més utilitzat són el pi insingis, el pi gallec i el pollancre, combinades amb diferents tipus de xapes per a tapa i fons. Tambè s'utilitzen, en casos més especials, altres tipus de fusta i derivats com el faig, fustes tropicals, DMF i aglomerats.
ESTOIGS En el cas dels estoigs, l'acabat és de més qualitat, afegint processos de pulimet, tenyit i envernissats segons el model. El proces d'impressió, de la marca o l'anagrama, el podem realitzar mitjançant dues tècniques: la serigrafia i el gravat al foc.
CAVALLETS La nostra pruducció de cavallets s'exporta arreu i principalment són de fusta de pi, faig o plàtan.
PUPITRES Pupitres en fusta de pi, tenyida de color noguera amb capacitat per 18, 48 0 120 ampolles

FEVISA s.l. posis en contacte amb nosaltres al telèfon 972 54 64 21 de Vilafant carrer Sant Cebrià 22 17740 Vilafant.

e-mail

frevisasl@mx3.redestb.es